Werk Fruit Amsterdam

Gepubliceerd dec. 08, 22
6 min read

Vers Fruit Op Je Werk Amsterdam

Maar ook als bedrijf zijn er een heleboel voordelen aan het leveren van fruitmanden. Benieuwd of een fruitmand iets is voor uw bedrijf? Vraag gratis offertes aan voor een fruitlevering op maat en vergelijk vrijblijvend. 👉 Gratis offertes ontvangen Vitaminen, hydratatie, laag in calorieën,… Door fruit aan te bieden op kantoor draagt u bij tot een goede gezondheid van uw werknemers, wat leidt tot minder ziekteverzuim.

Een samenkomst rond een fruitmand is immers gezonder dan een samenkomst rond een koffiemachine Fruit verhoogt de energie en concentratie, waardoor uw personeel beter zal kunnen werken. Van de prijs hoeft u alvast niet wakker te liggen. Fruitmanden zijn namelijk 100% fiscaal aftrekbaar omdat ze beschouwd worden als een sociaal voordeel.

Een eenvoudige, snelle en handige manier om steeds vers fruit op kantoor te hebben - fruit op je werk kosten Rotterdam. Vers fruit op kantoor wordt zeker geapprecieerd door uw personeel en bezoekers. Het zal uw bedrijf een gezond en positief imago geven. fruit op het werk kosten. Graag meer bananen? Grote of kleine mand? Wekelijkse of maandelijkse levering? Er is een legio aan mogelijkheden qua samenstelling, grootte en regelmaat om vers fruit op kantoor te ontvangen.

Fruit Op Je Werk

Groentehal Middelburg levert wekelijks een verse fruitmand op het werk. Van tevoren kijken we samen hoeveel stuks fruit u wilt afnemen per werknemer, welke soorten fruit u graag wilt en hoe vaak u een levering wilt krijgen. Dan zorgen wij voortaan dat de fruitschaal gevuld is. Blijft er altijd fruit liggen of worden bepaalde fruitsoorten niet gegeten? Dan kunnen we het assortiment daar altijd op aanpassen.

Heeft u na verloop van tijd andere wensen? Geef het aan, dan denken wij met u mee over de mogelijkheden! In principe kunnen wij alle soorten fruit leveren aan bedrijven. Wij raden echter vaak aan om te starten met gangbaar en lekker seizoen fruit. Zo heeft u gedurende het jaar een afwisselend assortiment fruit op het werk en weet u zeker dat men het lust.

Na verloop van tijd kunnen we dit pakket altijd uitbreiden naar wens. Uw pakket hoeft niet alleen uit fruit te bestaan. U kunt het altijd uitbreiden met nootjes, fruitsappen, salades en maaltijden. Deze worden allemaal vers bereid in onze groentewinkel en snijderij. Wilt u hier eens mee testen? Vraag dan onderaan deze pagina een proefpakket aan! “Uw pakket hoeft niet alleen uit fruit te bestaan.

Werkfruit Voor Bedrijven

Wij stellen graag samen met u een fruitpakket samen dat past binnen het budget. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal werknemers en welke soorten fruit u af wilt nemen. Over het algemeen kunt u uitgaan van ongeveer €0,48 per stuk fruit. Dit is inclusief bezorgkosten. Hierbij gaan we uit van 2 stuks fruit per persoon per werkdag.

De hoeveelheid fruit per werknemer kun je zelf bepalen. Wij raden aan om uit te gaan van twee stuks fruit per dag - Vers fruit op het werk laten bezorgen?. : Pakket zelf samen te stellen aan de hand van het budget. Hierdoor is het ook mogelijk om meer exotisch fruit te leveren. Pakket uit te breiden met andere producten als nootjes, salades en maaltijden. vers fruit op je werk Breda.

Leverdagen in overleg, levering mogelijk van maandag t/m zaterdag. Gratis levering binnen Walcheren, daarbuiten in overleg. : geef tot één dag voor de levering door hoeveel en welke soorten fruit je geleverd wilt hebben. Meerdere leveringen per week mogelijk.

Werk Fruit Breda

1. Om te beginnen selecteren we onze telers op basis van hun duurzame aanpak, waar ze aan de slag gaan met natuurlijke technieken voor het onderhouden van hun planten zoals natuurlijke meststoffen, insecten, hommels etc. 2. Ons team haalt de lokale groenten & fruit 5 keer per week op bij de fruittelers.

Werkfruit Voor BedrijvenVers Fruit Op Werk Rotterdam

3. We controleren de producten 2 keer op de kwaliteit, en een 3de keer bij de levering. 4. De chauffeurs verpakken het fruit de nacht van de levering. Zo komt de fruitmand enkele uren later bij jou op je werk. 5. We leveren met onze eigen chauffeurs, zo weten ze steeds op welke plek jouw levering mag komen.

Jouw fruitmand staat op het werk en je krijg van ons een versgarantie op de producten. Niet tevreden dan krijg je ze de volgende week opnieuw. 7. Tot slot nemen wij het oude kistje mee bij de volgende levering, zo werk je ook mee aan een afvalvrije maatschappij. Tot binnenkort bij de Versleverancier! In 2021 kreeg de versleverancier een op ons kantoorfruit.

Fruit Op De Werkvloer

Onze specialiteit: waar je de hele week van kan genieten! Zo maken we voor jou het verschil! .

Fruit Op De Werkvloer BrabantFruit Op Het Werk - Uw Groenteman

Elke maandag kijken wij al uit naar het verse fruit van Fruitkracht. Via een email krijgen wij een live update van de bezorging. Onze medewerkers stellen het erg op prijs dat wij hun ook gezonde snacks en alternatievenaanbieden binnen het bedrijf.

Fruitboxen die smaken naar meer Een portie vers fruit barst van de vitamines, zorgt voor een nieuwe energieboost, geeft motivatie en inspiratie en smaakt voor iedereen steeds naar meer. Geen betere manier om je werknemers te verwennen dan met een heerlijke portie fruit op kantoor. Terwijl je collega’s dag in dag uit steeds het beste van zichzelf geven, zorg jij ervoor dat de bouwstenen voor productiviteit en energie steeds binnen handbereik liggen en dat je werknemers op een gezonde manier de werkweek doorkomen.

Fruit Op Het Werk Amsterdam

Dit doen we met onze fruitboxen waarin je steeds de keuze hebt tussen zes tot tien verschillende soorten seizoenfruit: van druiven, peren, bananen en appels tot perziken, pruimen, kiwi’s en mandarijnen, er is voor elk wat wils. En doordat we zelf ons fruit uitkiezen op de lokale vroegmarkt en handmatig onze fruitboxen samenstellen, kan je rekenen op absolute topkwaliteit.

Leveren doen we steevast op maandag of woensdag tijdens de kantooruren. Heb je fruit teveel of net te kort, geef ons dan op tijd een seintje, dan passen wij je bestelling tegen de volgende levering aan. vers fruit op werk Breda. Nog niet overtuigd van de voordelen van vers fruit op kantoor? Dan zetten wij voor jou nog even de pluspunten op een rijtje: Vers en gevarieerd fruit in een zorgt voor gezondere en energiekere werknemers.

Fruit op het werk is voor bedrijven en dus heerlijk voordelig. Duurzaamheid dragen we hoog in het vaandel. We proberen daarom steeds met onze producten, activiteiten en onze leverroutes onze impact op het milieu te beperken en te verkleinen.

Fruit Thuisbezorgd – Fruit, Fruitpakketten, Fruitmanden

Het aanbieden van vers fruit op kantoor is een mooie fruit bezorg service van Streekvers, die u als werkgever kunt aanbieden voor uw werknemers. Het heeft namelijk vele voordelen, ten eerste houdt het uw werknemers gezond, maar het zorgt ook voor het feit dat werknemers zich gewaardeerd voelen aangezien u moeite doet om het ze naar hun zin te maken.

We hebben diverse fruitboxen waaruit u kunt kiezen waardoor er voor iedereen wel iets is te vinden wat binnen zijn bedrijf past. Om de kwaliteit te waarborgen van ons topfruit halen we dagelijks fruit uit onze boomgaard en/of bij de teler en wordt het fruit bezorgd op het werk en thuis, waardoor de fruitbox altijd vers is - vers fruit op je werk Amsterdam.

Ook mogelijk om zelf een gezonde fruitbox samen te stellen die past binnen uw bedrijf. We nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen om uw wensen te bespreken en een offerte op te maken.

Meer van Uitgaan

Navigation

Home

Latest Posts

Werk Fruit Amsterdam

Published Dec 08, 22
6 min read

Fruit Op Het Werk Kosten

Published Dec 06, 22
5 min read